Hvorfor ikke heller lete etter ekte venner med en GPS-Tracker?

Selv jeg har fått med meg at det brer seg en Pokemonfeber over landet. Og i og med at det skal være smittsomt, og jeg typisk er en som lar seg smitte, så har jeg valgt å ikke sette meg veldig inn i hvordan det fungerer heller. Noe min sønn nok er ganske fornøyd med. Det tok ganske lang tid før han fikk igjen Playstation spillet sitt den gangen han spurte meg om jeg kunne hjelpe han litt. Dog har jeg forstått når det kommer til Pokemon at det hele dreier seg om å løpe rundt ute og finne fantasivesener og fantasivenner. Og det er sikkert kjempegøy.

Men jeg kan ikke forstå at det ikke er enda morsommere å heller løpe rundt og finne virkelige venner. Og med en GPS-tracker kan dette bli en veldig morsom aktivitet for hele familien eller hele vennegjengen.

En GPS-tracker som for eksempel UniTracker 7 er en fantastisk tracker til dette bruk. Liten, lett og solid som den er går den lett ned i lommen. I tillegg trenger man en smarttelefon.

Så er det bare å dele opp i to lag. Laget med GPS-trackeren stikker til skogs og gjemmer seg. Så på et avtalt tidspunkt skrur de på trackeren som automatisk begynner å sende ut posisjonen sin. Det andre laget bruker så en smart-telefon og følger signalene på kartet til de finner laget med trackeren.

Og selvfølgelig kan man lage så mange variasjoner over denne leken som man vil. Ingen grunn til å begrense den. Hva med at lag en har grillplassen ferdig, eller teltplassen, når lag 2 finner frem. Hvorfor ikke bruk flere trackere som man legger ut som poster på vei til overnattingsplassen. Eller hvorfor ikke la bruden finne frem til utdrikningslaget sitt på denne måten.

For det må jo ikke foregå i skogen. Så lenge dere befinner dere på steder med GPS-signaler fungerer det (altså stort sett  overalt). Så hvorfor ikke lete etter hverandre med båt på sjøen. Eller motorsykkel langs veien. Eller med motorsykkel eller bil (nei, ikke på sjøen). Eller hvorfor ikke …

Mulighetene er jo utallige. Og det beste er jo at når dere ikke bruker GPS-trackeren til lek og gjemsel så kan den jo brukes til nyttige ting som trygging og sporing av eiendeler og personer.

Men denne artikkelen dreier seg om gjemsel og lek. Og atter en gang så er det jo utrolig mange muligheter. Kanskje du kan komme flere? Bruk i så fall gjerne kommentarfeltet under til å dele dine ideer med oss andre. Kanskje de beste ideene premieres også..

Uansett, jeg er har kanskje ikke så mange venner, men de er ekte, de er verdifulle og jeg vil heller omgås dem enn Pokemon sine.

Hilsen Lagersjefen.