Flåtestyring

For profesjonelle aktører som transportfirmaer og budbilfirmaer
Flåtestyring via GPS sporing og tracking for budbil og transportfirma

Har du noen gang vurdert flåtestyring til ditt firmas biler. For mange vil det både effektivisere arbeidet og ikke minst spare ditt firma for penger. La oss se litt på hvordan.

 

Statistikk 

Tall fra Statistisk sentralbyrå (https://www.ssb.no/transport-og-reiseliv/statistikker/bilreg/aar/2016-03-30) viser at det ved utgangen av 2015 var registrert 450 385 varebiler i Norge. I tillegg var det registrert 77120 lastebiler. Tallene begynner å bli store, og hvis man legger til hengere som viser et antall på 1 319 772 begynner det virkelige å monne. Nå er vel ikke alle disse i yrkesbruk, men det gir nok en pekepinn om at i Norge brukes mange kjøretøy i yrkesøyemed.

 

Men det vet vi jo allerede. I tillegg til kjøretøy i transportbransjen så kommer jo håndverkerbiler, spesialbiler for forskjellig arbeid, utrykningsbiler fra nødetatene og andre.

 

Hvem passer det for?

Du har kanskje et firma med flere yrkesbiler i tjeneste. Enten du driver et håndverks eller et transportfirma av et eller annet slag, så har du muligens flere kjøretøy enten det er biler eller tilhengere ute på veiene daglig. Men vet du hvor disse kjøretøyene befinner seg til enhver tid. Eller har du tenkt over hvor mye denne manglende kunnskapen koster firmaet ditt.

 

Budbilfirma

Hastemelding om henting av pakke kommer inn til kjørekontoret. Med unitracker i bilene kan kjørekontoret med noen enkle tastetrykk logge seg inn på sin konto og sjekke hvilken budbil som er nærmest, for så å kontakte sjåføren. Pakken plukket opp hos kunden få øyeblikk senere. Noe som vil gi kunden et meget solid inntrykk av ditt firma. Fornøyde kunder gjør at de bruker deg igjen.

 

Transportfirma

Har du full oversikt over hvor alle laster befinner seg når kunden ringer og spør? Selvfølgelig kan du ringe sjåføren og spørre for så å ringe kunden tilbake. En annen mulighet er å ha en tracker fra Unitracker på bilen, og ved hjelp av PC-plattformen sjekke posisjonen mens du prater med kunden. Du skal ikke se bort ifra at det siste alternativet virker noe mer profesjonelt.

 

Eller har du oversikt hvor alle hengere står parkert eller befinner seg? Med en tracker fra Unitracker på hver henger får du svaret med en gang. Vi har trackere med batteritid på flere hundre timer mellom hver gang de trenger å lads opp.

 

Håndverksfirma

Hva om gamle fru Olsen ringer ditt rørleggerfirma og forteller at kjøkkenkranen lekker. En liten oppgave for ditt firma, men et kjempeproblem for fru Olsen. Men fordi dere har en tracker fra Unitrack i bilene og egen konto på vår PC-plattform kan du se at en av bilene er bare minutter unna og berolige fru Olsen at hjelpen bare er minutter unna. Effektivt og lønnsomt. For ikke å snakke om reklamen fru Olsen sprer til naboer og bekjente. Bedre reklame kan ikke kjøpes. Og god reklame gir flere kunder.

 

Og sånn kunne vi fortsette med eksempler om nytte ditt firma kan ha av GPS-trackere, men foreløpig stopper vi her. Så kan du heller tenke på hvilke behov og hvilken nytte ditt firma ha av en GPS-tracker fra Unitracker. Og skulle du ha behov for tjenester eller varsler som du ikke finner løsning på, på noen av trackerne du finner i vår butikk, så ta kontakt med oss. Gjennom våre kontakter og ekspertise på sporing kan det hende at vi finner en løsning allikevel.

 

Til slutt må vi for ordens skyld gjøre oppmerksom på at det finnes noen regler om bruk av tracking til flåtestyring fra Datatilsynet. Disse finner du her https://www.datatilsynet.no/Sektor/Arbeidsliv/GPS-sporing_yrkesbiler/

 

Klikk her for sporing og tracker for flåtestyring


Info!

Vi har lagt ned sporingsplattformen på sporingsweb.no da kostnaden ble for stor i forhold til hvor mange som bruker tjenesten.

Alle trackere vi har til salgs nå i vår nettbutikk kommer med inkludert sporingstjeneste og app fra produsent av gps tracker.