GPS-tracker på båt og motor

Du kan sette sporing på båten eller direkte på motoren
Det å ha en GPS-tracker i båten har flere og flere båteiere sett nytten av. Dersom båten sliter seg eller blir stjålet og kommer utenfor området du har bestemt på forhånd vil den sende en beskjed til deg via SMS hvor den oppgir posisjon, fart og kurs på hvor båten befinner seg. Ut fra denne informasjonen bør du få en ganske god indikasjon på om det er snakk om en båt som er i drift helt på egen hånd, eller om den er stjålet og at det sannsynligvis er folk om bord. Så er det jo sånn da, at når det er tyver på ferde, så er det jo ikke alltid selve båten de er ute for å stjele. Ofte er det verdifullt utstyr om bord de er på jakt etter. Og spesielt utsatt er vel påhengsmotorer. Det er gjort på et øyeblikk å rygge en varebil ned til en brygge en mørk kveld, skru løs en påhengsmotor eller flere, og så forsvinne med dem i natten. Og det er ikke den minste tvil om at det skjer i stort omfang. Et raskt søk i Google på tyveri av påhengsmotor gir over syv tusen treff i søkeresultatet. Noe som sier sitt. Men hvor blir så alle disse påhengsmotorene av. Eller mere spesifikt, hvor ble din påhengsmotor av? Ja det er det vel ingen som vet. Dersom ikke akkurat tyvene, som var i besittelse av akkurat din motor, ble tatt da. I så fall har du vel fått den igjen. Tracker i motoren Dagens GPS-trackere finnes jo i et stort utvalg størrelse og design. Og noen av disse muliggjør jo en bedre beskyttelse av for eksempel din påhengsmotor. Når du forlater båten, så hvorfor ikke putte en liten tracker under motordekselet, eller et annet sted på påhengsmotoren hvor det er plass. Still den inn så du får beskjed om motoren beveger seg utenfor et visst område. Og vips så øker sjansene dine for å få den tilbake i tilfelle tyveri. Gjerne før tyvene har kommet langt av gårde også. Eller du kan via smart-telefon eller PC følge motoren din. Og det spiller ingen rolle om den har blitt fraktet utenlands så lenge det finnes GPS-signaler. Og så er det bare å få sørget for å få den transportert tilbake til deg. Og du skal ikke se bort ifra at du blir den marinaens helt, for det hender vel at mer enn en motor blir stjålet av gangen.

Info!

Vi har lagt ned sporingsplattformen på sporingsweb.no da kostnaden ble for stor i forhold til hvor mange som bruker tjenesten.

Alle trackere vi har til salgs nå i vår nettbutikk kommer med inkludert sporingstjeneste og app fra produsent av gps tracker.