GPS til dyr kan være en smart ting å tenke på. Det finnes mange forskjellige GPS’er å velge mellom og det kan være vanskelig å velge riktig. Unitracker 8 er en god og robust GPS tracker som er enkel i bruk. Vi i Unitracker.no har valgt å selge våre trackere uten abonnement slik at du som kunde kan velge det mobilabonnementet og teleleverandør du selv ønsker. Du får også tilgang  sporingsweb.no med opp til 5 trackere gratis, der du kan sette opp geogjerde, epost varsel om hendelser, skrive ut rapporter om GPS’ens bevegelser mm.

Hva dyr passer gps tracker til?

Du kan bruke GPS trackeren på hund, katt, ku, hest, geit, sau etc. Kan du feste et halsbånd rundt halsen til dyret kan du også feste en GPS tacker til halsbåndet. Om dyret vil ha den rundt halsen er en helt annen sak. Med spare modus på Unitracker 8 kan batteriet holde i opp til 40 dager.

Tåler den vann?

Dette er vel det vanligste spørsmålet vi får. Unitracker 8 har IP klassifisering IP67, det betyr at den er støvtett som 6 tallet står for, og vanntett – kortvarig neddykking i vann Ingen skadelig virkning ved kortvarig neddykking i vann (15 til 100 cm i inntil 30 minutter). Så i utgangspunktet kan dyret ha på seg trackeren døgnet rundt uansett vær og vind.

Batteritid?

Som med alle elektroniske dingser som går på batteri så må også unitracker 8 lades med jevne mellomrom. Hvor ofte kommer an på hvordan trackeren er satt opp. Med live sporing holder batteriet i ca ett døgn, da trackeren jobber hele tiden. Men du kan også sette den i søvnmodus, da våkner den bare etter de parameteren du har satt trackeren opp med.

Sporingsplattform

Vi tilbyr gratis sporingsplattform som har støtte for over 600 forskjellige GPS trackere. Sporingsweb.no er ikke bare for Unitracker.no kunder, men alle som har en GPS tracker som passer til sporingsweb.no kan bruke plattformen. Mange velger å ikke bruke sporingsweb.no men det er også mange som velger å bruke sporingsweb.no. Fordelene med å bruke sporingsweb er at da har du logg på hvor trackeren har vært, unitracker 8 har også innebygget flash minne. Fordelen med det er at hvis trackeren er i et område der det ikke er mobildekning, så blir ruten logget i minnet for så å bli lastet opp til sporingsweb når den får dekning igjen.

Så hvorfor velge unitracker 8?

  1. Den er liten og lett, med et lekkert design.
  2. Den er enkel i bruk. Du trenger bare å sende 4 sms kommandoer til trackeren og den er klar til bruk.
  3. Ingen abonnement
  4. Gratis sporingsplattorm på norsk for live tracking
  5. God og rask kundeservice, vi strekker oss langt for å gjøre kunden fornøyd.