Bruk GPS tracker fra Unitracker som personlig trygghetsalarm.

Vi har i dag 2 gode gps trackere som kan brukes som trygghetsalarm.

  1. Unitracker 2 er en liten og enkel GPS tracker som kan brukes som personlig trygghetsalarm. Den er utstyrt med SOS knapp. Blir SOS knappen aktivert, så blir et forhåndslagret nummer kontaktet via sms med en nødmelding og link med posisjon. Du kan også ringe inn til GPS trackeren for å høre hva som skjer rundt trackeren.
  2. Unitracker 7, er bestselgeren. Denne er utstyrt med SOS knapp, men også muligheten til å ringe til og fra trackeren til et forhåndslagret nummer som du selv legger inn i trackeren. Denne har også fall-deteksjon, som sender ut en sms om den merker at personen som har den på seg faller.

Dette er et godt alternativ som en ekstra sikkerhet i hverdagen. Bruksområdet for disse er ikke bare begrenset til gamle og demente, men alle kan benytte seg av en slik GPS tracker. Legg den i ryggsekken når du skal ut på tur / skitur, så lenge det er mobildekning så kan GPS trackeren lokaliseres. Ha den med i væsken når du skal ut på byen. Ta den med på reise i utlandet, her er det bare fantasien som setter grenser.

Med kombinasjonen med GPS trackerens egen software for sending av sms varsel, og tilknytting til sporingsweb.no så har du et utrolig bar verktøy.