GPS sporing av utstyr kan være lurt, spesielt om det er utstyr som koster mye penger.

Vi har sett i media den siste tiden at det er mye utstyr som blir meldt stjålent, noe av dette har kommet tilrette pga. at folk har plassert GPS sporer på utstyret, og noe blir aldri funnet.

Unitracker.no har et godt utvalg av GPS trackere til forskjellige formål, om det skal plasseres en GPS sporer på minigraveren du har eller om du vil putte en i båten du leier ut. Vi har Trackere med lang batteri-tid som Unitracker 108, og trackere som du kan koble til strøm fra 8 til 40 volt som Unitracker 6.

Fordelen med å bruke en GPS sporer fra Unitracker er at du slipper månedlige abonnent på din GPS tracker. Du kjøper trackeren og får tilgang til Sporingsweb.no der du kan ha 5 GPS trackere gratis. Det eneste du må betale for er kontantkort utgifter som du har på simkortet i trackeren.