GPS sporing av utstyr kan være lurt, spesielt om det er utstyr som koster mye penger.

Vi har sett i media den siste tiden at det er mye utstyr som blir meldt stjålent, noe av dette har kommet tilrette pga. at folk har plassert GPS sporer på utstyret, og noe blir aldri funnet.

Unitracker.no har et godt utvalg av GPS trackere til forskjellige formål, om det skal plasseres en GPS sporer på minigraveren du har eller om du vil putte en i båten du leier ut. Vi har Trackere med lang batteri-tid som Unitracker 108, og trackere som du kan koble til strøm fra 8 til 40 volt som Unitracker 6.

Fordelen med å bruke en GPS sporer fra Unitracker er at du slipper månedlige abonnent på din GPS tracker. Du kjøper trackeren og får tilgang til Sporingsweb.no der du kan ha 5 GPS trackere gratis. Det eneste du må betale for er kontantkort utgifter som du har på simkortet i trackeren.

Hvis vi tar en titt på Unitracker 108 som er en av bestselgeren våre.

Hvis du bare vil ha posisjon når du ønsker det, så setter du trackeren til “sleep by time” her går trackeren i søvnmodus. GSM og GPS modul går i sparemodus, og det er ikke noe som vekker den (vibrasjon, bevegelse eller støt) men den våkner når du ringer den opp. Da får du sms med link til google maps hvor trackeren er. Hvis du har lagt den inn på sporingsweb.no vil den også bli oppdatert der hver gang den våkner.

Levetiden på batteriet i denne modusen er ca 187 dager, du kan også sette opp en alarm som sender sms til deg når batteriet må lades. Du kan også sette opp en alarm som sende sms hvis GPS trackeren blir fjernet fra overflaten den er festet på. På den måten får du beskjed med en gang om det er noe som ikke er slik det skal være.