Er båten stjålet?

Å være bekymret for båten hele sesongen vil ligge en demper hverdagen. Du kan ved enkle grep gjøre hverdagen lettere slik at du slipper å bekymre deg så mye for båten.

Med GPS sporer fra Unitracker.no har du tatt et stort steg i riktig retning for sikring av båten din. Ved å bruke en GPS sporer vil du ikke hindre at båten båten blir stjålet, men du kan raskere bli varslet om at båten er på avveier, og du kan enkelt spore den opp så lenge trackeren befinner seg i båten.

Hvor du kan plassere trackeren varierer litt fra båt til båt, du kan også plassere trackeren på selve påhengsmotoren hvis du er litt bevist på hvor og hvordan du fester den. Tips kan du få av oss hvis du ringer eller sender epost.

Les mer her om hvordan Politiet mener du kan sikre båten din her

Hvis båten er borte, så kan du melde den stjålet i småbåtregisteret  her.