GPS sporer til motorsykkel eller GPS sporer til MC kan være en smart ting å skaffe seg. Om du har en ny eller en gammel sykkel så er det like surt om den blir borte.

Unitracker 6 er en liten vanntett tracker som du kobler opp til sykkelens batteri, og så kan du følge sykkelen via sms eller via sporingsplattform.

En ekstrafunksjon som kan settes opp, er å koble trackeren til tenningen, da kan du sende sms til trackeren for å kutte tenningen.

Ved bruk av sporingsweb.no kan du legge inn virtuelle gjerder / soner slik at du kan få epost når sykkelen går inn eller ut av en sone, eller du kan få epostvarsel fra sporingsweb.no eller sms varsel fra trackeren om den kjører fortere enn forhåndsinnstilt fartsgrense.

Du kan også hente ut rapporter 30 dager tilbake i tid om du har bruk for å dokumentere noe.

Ikke bruk tid på å kjøre rundt å leite etter motorsykkelen din, når du bare kan sende en sms så får du vite hvor den er.

 

Hva er GPS til MC?

GPS til MC er en liten sporingsbrikke som du kan koble på batteriet til din MC, eller den kan gå på egent batteri. Når noen flytter på MC’en din eller ute å tar en tur uten ditt samtykke så kan du få en sms når sykkelen er i bevegelse, eller når tenningen er slått på etc.

Er den gratis å bruke?

GPS til MC betaler du bare for datatrafikken du bruker pr. mnd til din teleleverandør. Det kommer med gratis sporingsplattform med GPS trackeren.