Les mer om Unitracker 6 her

Nå når vi er kommet til høsten, så er det mange som gjør klar sin ATV for å bruke på jakt eller andre gjøremål i skogen. Dessverre kan fristelsen bli for stor for enkelte å «låne» en slik ATV uten eiers samtykke, og da kan det jo være fint å ha en GPS sporer på kjøretøyet.

Det finnes jo selvfølgelig andre gode grunner å utstyre ATV’en med GPS sporer som, finne ut om «junior» tyvlåner kjøretøyet uten lov, du kan følge med på hvor den har vært, og andre kan også finne deg dersom du har gitt de tilgang til sporingsenheten om du har hatt ett uhell, eller ikke dukker opp til avtalt sted til avtalt tid.

Hos Unitracker.no slipper du abonnement på sporingsenhetene utenom utgifter til simkort og bruk av simkort. Du får tilgang til vår egen sporingsside sporingsweb.no der du kan legge til 5 GPS trackere gratis, i tillegg kan du også legge til brukere som kan få tilgang til enheten uten ekstra kostnader.

Du registrerer deg på sporingsweb.no da får du beskjed om å betale, det skal du ikke gjøre hvis du har kjøpt tracker hos oss. Send oss en epost med ordrenummer så aktiverer vi gratiskontoen for deg. Hvis du vil legge til flere brukere, da sender du bare en supportmelding til oss med epostadressen til de du vil legge til samt din egen epostadresse som du står registrert på sporingsweb.no med.