2020 ligger bak oss og vi er godt i gang med 2021, det er ikke å legge skjul på at det siden mars 2020 har vært noe krevende å drive butikk. Til å begynne med i mars 2020 begynte vareflyten fra fabrikken i Kina å gå ekstremt tregt, og det to lang tid før vi fikk varer på lager. Dette har heldigvis blitt bedre nå.

Vi har måtte gjøre en del endringer for få ned utgiftene, som å kutte i lagerutgifter. Det vil si at hvis et produkt står som utsolgt eller tilgjengelig som restordre, så har vi avtale med fabrikk at vi kan bestille det vi har bruk for når vi har bruk for det, og få det tilsendt med DHL. Det tar litt lengre tid før du har produktet hos deg, men vi håper at det er forståelse for dette i denne tida som er nå.

Vi ønsker å holde fokus på god kvalitet, og det har vi med de modellene vi selger i vår nettbutikk nå. Vi jobber også mye med å tilby en sporingsplattform som er på norsk og skal være inkludert i tjenesten når du kjøper tracker fra unitracker, og det føler vi at vi har fått til på en god måte på sporingsweb.no.

Vi har også lagt merke til at vår konkurrent i Sverige – Minifinder som har begynt å selge Minifinder Pico hos Elkjøp, dette er samme tracker som Unitracker 7s da begge kommer fra samme fabrikk. For å legge inn egenraklame så har ikke vi noe bindingstid eller påtvunget abonnement hos oss. Du betaler bare en engangssum for selve trackeren, og da er sporingsplattformen inkludert.

Har du spørsmål så er det bare å kontakte oss på supportsidene våre.