Å kjøpe en elsykkel kan koste litt, og da er det litt surt om den blir stjålet, da kan det være lurt med en GPS sporer til elsykkel. Gjensidige varslet for noen år siden om at det ville bli en økning i stjeling av elsykkel, og de fikk rett.

En grei gps sporer til elsykkel er Unitracker ET25, du kobler den til batteriet som er på sykkelen. GPS trackeren er liten og har en del innebygget funksjoner, som strømkutt og varsel på sms om strømmen blir slått på. Hvis du i tillegg bruker vår gratis sporingsplattform kan du spore trakeren live via app eller nettleser.

Og det beste av alt, du betaler kun for trackeren, vi har ingen bindingstid, ingen abonnement eller andre unyttige ting. Du velger selv teleoperatør og det tele abonnementet du selv ønsker, og du får gratis tilgang til vår norske sporingsplattform og app.

Gi tyvene litt motstand, og bestill i dag!