GPS sporer til sykkel

mai 11, 2021 | Firmablogg, Fremsiden, Tips og nyttig info | 0 kommentarer

Vi holder på med å teste ut ny GPS sporer til EL-sykkel og EL-sparkesykkel. I løpet av kort tid vil vi publisere denne på vår nettside.

Trackeren er slik at den har et lite backupbatteri, og så bruker den primært strøm fra batteriet på sykkelen, det er ikke store mengden med strøm den bruker så du går nok ikke tom for strøm med det første.

Nøkkelfunksjoner for denne er:

  • Live sporing via sporingsweb.no
  • Styre av og på med strøm via SMS da trackeren har innebygget strømkutt.

Fordelen med en GPS sporer til sykkelen eller sparkesykkelen er at du raskt kan finne ut hvor den er, hvis du i tillegg kobler den opp med å kutte strømmen via sms, så vil ikke den som prøver å stikke av med sykkelen få aktivert strømmen fra batteriet. En enkel og billig sikringstiltak til å beskytte en dyr sykkel.

Prisen på denne er ikke helt klar ennå men vi tipper den havner under 1500,-

Publisert 11 mai 2021.

Relaterte artikler

Her blir man overvåket og sporet på internett

Internettbruk medfører en viss grad av overvåkning, enten det er for kommersielle, sikkerhetsmessige eller andre formål. Her er ti steder eller situasjoner hvor man ofte blir overvåket på internett: Sosiale Medier: Plattformer som Facebook, Instagram og Twitter samler...

Kvaliteten på de billigste trackerne på nett

Effektiviteten og kvaliteten på billige GPS-trackere kan variere betydelig, avhengig av flere faktorer som byggekvalitet, programvare, og hvilke funksjoner de tilbyr. Mens noen billige GPS-trackere kan tilby god valuta for pengene og tilfredsstille grunnleggende behov...

Presisjon og Tilkobling: Revolusjonen av GPS i Moderne Teknologi

I dagens teknologidrevne verden er Global Positioning System (GPS) mer enn bare et verktøy for navigering. Det har utviklet seg til å bli en nøkkelkomponent i en rekke teknologiske applikasjoner, fra navigasjonssystemer til sanntidssporing, og har radikalt endret...

Det er lett å vite hvor tingene dine befinner seg

I dag er det lett å overvåke det du eier, men samtidig er det også lett å overvåke deg. Noe av den private overvåkingen av eiendelene dine er helt lovlig, men det er også mye ulovlig overvåkning som foregår. Du kan for eksempel ikke bare overvåke en kjæreste i all...

GPS sporer til elsykkel

Å kjøpe en elsykkel kan koste litt, og da er det litt surt om den blir stjålet, da kan det være lurt med en GPS sporer til elsykkel. Gjensidige varslet for noen år siden om at det ville bli en økning i stjeling av elsykkel, og de fikk rett. En grei gps sporer til...

Siste nytt fra UniTracker.no

2020 ligger bak oss og vi er godt i gang med 2021, det er ikke å legge skjul på at det siden mars 2020 har vært noe krevende å drive butikk. Til å begynne med i mars 2020 begynte vareflyten fra fabrikken i Kina å gå ekstremt tregt, og det to lang tid før vi fikk varer...

GPS sporing av demente

Det er i dag over 100 000 mennesker i Norge som har demens, i følge Nasjonalforeningen for folkehelsen vil dette antallet dobles i løpet av de neste 10 årene. Heldigvis så jobbes det mye med forsking på dette området. En gps tracker kan være med på å gjøre hverdagen...

GPS Sporing ATV

Les mer om Unitracker 6 her Nå når vi er kommet til høsten, så er det mange som gjør klar sin ATV for å bruke på jakt eller andre gjøremål i skogen. Dessverre kan fristelsen bli for stor for enkelte å "låne" en slik ATV uten eiers samtykke, og da kan det jo være fint...

GPS sporer til motorsykkel

GPS sporer til motorsykkel eller GPS sporer til MC kan være en smart ting å skaffe seg. Om du har en ny eller en gammel sykkel så er det like surt om den blir borte. Unitracker 6 er en liten vanntett tracker som du kobler opp til sykkelens batteri, og så kan du følge...

Er båten stålet?

Er båten stjålet? Å være bekymret for båten hele sesongen vil ligge en demper hverdagen. Du kan ved enkle grep gjøre hverdagen lettere slik at du slipper å bekymre deg så mye for båten. Med GPS sporer fra Unitracker.no har du tatt et stort steg i riktig retning for...